Toscanagåvan


Italien håller sin mat- och vinkultur varmt om hjärtat och är mycket kända för den. Varje rätt har sin egen berättelse och var berättelse är annorlunda, beroende om de kommer från norr eller söder. Toscanagåvan innehåller berättelser från alla olika delar av Italien!

Börja med att förbereda en liten Antipasti med att skära upp söt melon och känn hur smaklökarna jublar när du blandar den söta melonen med den möra, salta parmaskinkan som är lufttorkad i lokaler som naturligt ventileras av den rena bergsluften. Skär upp runna skivor av den italienska salamin med en perfekt avvägd fänkålssmak och passa på att skära upp några tomater också, En Capresesallad med tomat, basilika och mozzarella är alltid rätt som en Antipasti-rätt. Bjud på krämig kronärtskockskräm på och ta ett bett av en god italiensk grissininotti, vackert snurrad med smak av rosmarin.

En god italiensk pasta är oftast så enkel att man inte tror det är sant. Prova den italienska handgjorda pastan med en klassisk tomatsås från Toscana, gjord på på ekologiska solmogna tomater grönsaker och örter. Hyvla lite parmesan och förbered dig på en sensation.
Och det viktigaste av allt: en måltid handlar egentligen inte om vad du äter, utan att du delar den med nära och kära. Ju längre tid du avnjuter måltiden, desto längre tid får du med de du älskar. (Det är ju dock ett plus om maten är fantastisk vilket vi kan lova dig att den här gåvan bidrar till).

Innehåll:

Italiensk Spagetti 500g
Tryffelpesto 130g
Kronärtskockskräm 130g
Grissinotti, olivolja 200g
Italiensk fänkålssalami 200g
Serrano 80g
Tomatsås 550g

Vad blir priset?


Pris/st
399,00 kr


Totalt pris
kr
PrisspecifikationVälj…

Vad innebär det?

Artikelnummer 6506-1
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Vi gör det busenkelt att profilera sig

Personligt

Oavsett om du har hundra frågor om en penna eller vill göra en helt unik kampanj till årets viktigaste mässa så vill vi hjälpa dig rätt. Vi finns på chat, epost och telefon.

Välsorterat

Vårt utbud med över 5 000 profilprodukter är ett av marknadens största sortiment, men det viktigaste är att vi har det som just du söker. Vi skräddarsyr gärna dina lösningar.

Snabbt

När du skickar en förfrågan så hör vi av oss inom en timme. Och självklart är det gratis och bindningsfritt att beställa prisförslag och korrektur. Du gör det enkelt på vår hemsida.

Smidigt

Det ska vara enkelt att handla profilprodukter. Det ska vara smidigt att beställa en hel kampanj med profilreklam. Vår supertrevliga personal ser fram emot ett samtal från just dig.

0771-66 66 00
info@iprofil.se