Rollup Eco

Behöver ni en mobil lösning som passar överallt? Rollup är den perfekta lösningen att ha med sig på tex mässan. Ställ den i er foajé eller marknadsför något i er butik. Endast fantasin sätter gränserna. Rollup är helt enkelt det perfekta redskapet vid marknadsföring. En storsäljare som är enkel att ta med sig & sätta upp.

Väska, ställning & 4-färgstryck ingår. 

Leveranstid: ca 1,5 vecka
Har du bråttom? Kontakta oss för expressalternativ.
0771 - 66 66 00

Vad blir priset?

Minsta antal: 1 st
Antal 1 2 5 10
Pris/st 999,00 899,00 799,00 699,00


Produktfärg
80

Totalt pris
kr
PrisspecifikationVälj…

Vad innebär det?

Artikelnummer ip201780
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Vi gör det busenkelt att profilera sig

Personligt

Oavsett om du har hundra frågor om en penna eller vill göra en helt unik kampanj till årets viktigaste mässa så vill vi hjälpa dig rätt. Vi finns på chat, epost och telefon.

Välsorterat

Vårt utbud med över 5 000 profilprodukter är ett av marknadens största sortiment, men det viktigaste är att vi har det som just du söker. Vi skräddarsyr gärna dina lösningar.

Snabbt

När du skickar en förfrågan så hör vi av oss inom en timme. Och självklart är det gratis och bindningsfritt att beställa prisförslag och korrektur. Du gör det enkelt på vår hemsida.

Smidigt

Det ska vara enkelt att handla profilprodukter. Det ska vara smidigt att beställa en hel kampanj med profilreklam. Vår supertrevliga personal ser fram emot ett samtal från just dig.

0771-66 66 00
info@iprofil.se