Ett personligare reklamtryck

Om oss

Vi är ett skönt gäng som brinner för profilreklam och att hjälpa våra kunder att hitta rätt lösning, oavsett om du driver en enskild firma eller företräder ett globalt företag. Vår supertrevliga och kunniga kundtjänst är alltid redo att hjälpa dig med stort och smått. Vi finns på chatt, epost och telefon!

iprofil

Iprofil är en del av Tryckakuten Sverige AB (556738-8714) och vi startade vår tryckeriverksamhet 2006. Som företag försöker vi vara ett föredöme, genom att behandla affärspartners, kunder, leverantörer, personal och miljö med respekt och omtanke.

Sortiment

Du kan välja bland mer än 5.000 profilprodukter, med eller utan ditt tryck. Vi har ett av marknadens största sortiment och utökar hela tiden med nya varumärken och prylar. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer och erbjuder profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Oavsett om du bara har en vag idé eller en helt färdig grafisk profil så hjälper vi dig hela vägen fram till en färdig lösning. Vi klarar alla sorters märkningar och tryck. Hör av dig ifall du har funderingar kring hur ditt företag kan profilera sig på bästa sätt!

Service

Det ska vara enkelt att handla profilreklam. Vad du än undrar över så kan vi ge snabba och korrekta svar, tack vare vår långa branscherfarenhet. Vi är ett företag med fokus på personlig kontakt och en vilja att lösa våra kunders behov.

Korta fakta
Bolagsnamn
Iprofil
Org.nummer
5567388714
Telefonnummer
0771 - 66 66 00
E-postadress
info@iprofil.se
0771-66 66 00
info@iprofil.se